Traductor

jueves, 13 de marzo de 2014

PUJADA A LA PORTELLA 2014 (Hospitalet de l'Infant)

Un any més ens trobem a l`Hospitalet de l'Infant per gaudir d'una nova edició de la Pujada a la Portella amb 21.200m i 1.557m de desnivell positiu. Comencem la cursa amb moltes ganes l'Adrià,, Gerard i Florià. Després d'uns 3 Km planets, que ens serveixen d'escalfament, comença la primera pujada forta, on es separa un primer grup de 5 corredors. Jo (Florià) em quedo amb el grup perseguidor els quals ens acabem perdent i serem penalitzats a l'arribada a meta amb 15min. Aquest any a més contavem amb canvis al recorregut respecte del 2013 i ha estat molt més dur i més tècnic amb fortes pijades i baixades i un final per pista molt corredor. Al final vaig acabar amb un temps de 2h44' , 10ª posició de la general i 1er de la meva categoria, el Gerard va fer 3h15' i 48º i l'Adrià després d'una bona gripada (al acabar ens comentava que es va trobar molt malament i va patir rampes desde la meitat de la cursa, a més es va despistar en una cruïlla i va fer 2,5km extra) va arribar a la meta  a les 4h04' i en 72ª posició.