Traductor

sábado, 4 de enero de 2014

FELIÇ ANY 2014 !! _ ST. SILVESTRE

Hola de nou. En primer lloc volem felicitar l'any nou a tothom  i dessitjar-vos un any ple de felicitat i molta molta muntanya. En segon lloc vull felicitar als Senglars pel nostre primer aniversari. Ara farà un any que va començar aquest projecte. Un projecte que ens ha fet gaudir de sortides, curses i rutes acompanyats per gent que compartim una mateixa afició i gran estima per la muntanya, la natura i l'esport.

  Ara parlarem de la St. Silvestre, la millor manera d'acomiadar l'any. Aquest any tenim la particularitat de que, per diferents motius, no em pogut estar tots a Montblanc, així que uns a Tarragona, altres a Ribes de Freser i altres aquí a Montblanc, cada un ha fet la seva cursa allà on ha pogut. I comencem a fer cantera! hehehe.
Montblanc

Tarragona

Ribes de Freser

      D'aquestes destacar la increïble actuació dels Senglars a Montblanc en la que tenim a 4 entre els 15 primers, encapçalats pel Dani Artero amb una 5ª posició, felicitats crack! Tens el podi aqui mateix. Per la meva part, prou content, encara no tinc el temps oficial, a més al sorteig em va tocar un lot de productes.
      Ara comencem un nou any, ple de nous reptes, intentarem actualitzar el blog més sovint i no haver d'esperar per explicar-vos tot el que anem fent. De moment, fins aquí em arribat. Espero poder explicar moltes mes curses i sortides i us garanteixo que aquest 2014 serà molt interessant. 

Salut i Muntanya!!

Adrià Blasco

2 comentarios:

  1. Felicitats Senglars per aquest primer aniversari!! Felicitats també per tots els reptes aconseguits. Que el 2014 sigui un bon any per vosaltres, amb molts mes reptes per passar_ho be. Força i gaaaaas! ^_^

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies ilina pels ànims i pel suport de l'escola de dansa. Que 2014 sigui també un gran any per a tu, salutacions.

      Eliminar