Traductor

sábado, 28 de febrero de 2015

LA CAMETA COIXA - MIRAVET

      El diumenge passat els senglars van fer l'estrena de la temporada 2015 de curses de muntanya, i que més, que començar amb unes de les millors, sinó la millor, cursa de Catalunya. La cameta coixa a Miravet. En aquesta ocasió els senglars que van córrer eren el Florià, el Sergi, el Gerard i el Francesc.
A les 9:30 es donava el tret de sortida des de l'interior del castell, per endavant 21km i +1400 de desnivell.
          El circuit era un continu puja i baixa per senderons i corriols tècnics on no es podia baixar la guàrdia, si no volies anar al terra. En el km10 la cursa encarava cap a la riba de l'Ebre, on després de un parell de km s'arribava al principi de la cronometrada, una pujada, la més llarga del circuit on les cames ja començaven a patir, en el meu cas en vaig trobar bé i vaig poder avançar a diferents corredors, però un cop arribat a dalt i crestejant vaig comprovar que potser havia forçat massa la màquina i vaig començar a patir dels isquios.
A partir d'aquest punt vaig començar a regular les forces, encara quedaven alguns km i alguna pujada més. A més les baixades eren complicades i tècniques i no em permetien recuperar del tot.
A l'ultima pujada, curta però molt dura em vaig poder recuperar i tornar avançar algun corredor, i encara l'últim sender de baixada amb els ànims renovats i entrant a meta amb bon sabor de boca; el final entro a la posició 118 amb un temps de 2:53.
El Florià és el Senglar que entra en millor posició tot i que mig lesionat del peu no pot apretar, al final en posició 70 i un temps de 2:39.
El Sergi millorant dia a dia i podent conservant energies durant el recorregut arriba amb un temps de 3:15 i la posició 176.
El Gerard no va tenir un bon dia; no va poder disfrutar ja que just començar va trencar la sabata; tot i aquest contratemps va decidir finalitzar la cursa i al final va arribar a meta a la posició 215 i un temps de 3:37.

Per acabar, si voleu veure més fotografies les podeu veure al nostre Facebook (facebook.com/conca.senglars) o al Facebook de La Cameta Coixa ( Fotos CametaCoixa-Miravet )

Fins a la propera; Força Senglars.


Francesc Carreras.

No hay comentarios:

Publicar un comentario