Traductor

sábado, 17 de mayo de 2014

Trail Vilaplana-La Mussara

Com ja acostuma a ser habitual, els Conca Senglars han estat presents el passat cap de setmana en varies curses de muntanya per la geografia catalana.
                                 Dani Artero, al Vertical Quiri.

Florià Martinez i Tania a la Trekorientació de Poblet.

4 dels nostres corredors al trail Vilaplana-La Mussara, una de les curses estrella del Circuit de curses de muntanya del Baix Camp, amb una distància de 14600m i +936m de desnivell.

La cursa va començar a Vilaplana, iniciant l´ascens pel cami dels Garrigots, passant per la Cova dels Matxos, Mas de la Patinya, fins al Mas del Canet on ja s´arribava amb 500m de desnivell positiu. En Pep Bertran i el Francesc Carreras van sortir a un bon ritme amb el grup de corredors capdavanter, el Benji Ceperuelo i L´Adrià Blasco van optar per sortir a un ritme més suau per anar de menys a més. En aquest primer tram de la cursa el grup de corredors ja es va estirar una mica, desprès continuava pel cami de les torres, per encarar l´ultim tram de pujada amb mes de 400m de desnivell a travès del Grau de Campanilles fins al poble de la Mussara. Un tram que va posar a prova les cames dels nostres corredors. Encara ens quedava la baixada pel Barranc de les Tosques, una baixada tècnica on encara es podien guanyar algunes posicions a la classificació.
     Finalment el Pep va acabar la prova amb una meritòria 1oª posició, seguit del Francesc que es va despenjar una mica del grup capdavanter i va acabar el 26, i finalment el Benji i l´Adrià que van acabar 71 i 96 respectivament desprès d´haver anat guanyant  posicions al llarg de la cursa. També cal fer esment del reconeixement dels organitzadors de la prova cap a l´equip Conca Senglars de Montblanc per la seva participació, el qual cada cop és més conegut en les curses de muntanya.